Laadukkaat ja uniikit naisten vaatteet Lady Modesta

Etsitkö kauniita ja kestäviä vaatteita arkikäyttöön? Kaipaatko kenties tulevia juhlia varten juuri sinun vartalollesi sopivaa asua? Lady Mode on trendikkääseen pukeutumiseen omistautunut aikuisten naisten vaateliike Vantaan Tikkurilassa. Löydät meiltä kauniita ja laadukkaita vaihtoehtoja erilaisille vartalotyypeille. Tarjoamme esimerkiksi runsaan valikoiman nuorekkaita vaateitta isommissakin ko'oissa. Valikoimamme kattaa kokojen 36–54 vaatteet. 


Tervetuloa ostoksille myymäläämme! Voit myös soittaa ja kysyä lisää – palvelemme sinua mielellämme.

Runsaasti merkkejä joka makuun

Valikoimaamme kuuluu useita ihania kotimaisia ja ulkomaisia vaatemerkkejä, joita erityisesti aikuinen nainen osaa arvostaa. Tuotemerkkejämme ovat muun muassa Modelia, Aino, PaaPii, Nahe, Signature, Jensen, Pontneuf, Zeze, Zhenzi, LeBek, LauRie ja iN FRONT. Meillä on yli kymmenen eri merkkiä myynnissä!

Vaatteita arkeen, juhlaan ja työhön

Jokainen tilaisuus vaatii omanlaisensa vaatteen. Meiltä löydät ihanat naisten vaatteet niin arjen iloksi kuin juhlakauden luottoasuiksi. 

 

Koska olemme pitkän linjan ammattilaisia vaatealalla, annamme mielellämme vinkkejä ja apua oikeiden vaatteiden ja kokojen valitsemisessa. Erityisosaamistamme ovat erikoismitoitetut housut. Kauttamme onnistuu tarvittaessa myös pienet korjaustyöt, kuten housunlahkeiden lyhennys tai pidennys. Ystävällinen henkilökuntamme on palveluksessasi heti liikkeeseen astuessasi. 

 

Tuemme kestävää kehitystä ja suosimme korkeatasoisia merkkejä. Mallistostamme löydät muun muassa useita suomalaisia vaatemerkkejä, kuten Modelia, Aino, PaaPii ja Nahe. Kotimaiset vaatteet ovat paitsi ajattomia myös laadukkaita ja kestäviä. Valikoimaamme kuuluu vaatemerkkejä myös muualta maailmalta – myös näitä sisään ostaessa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden laatuun. Haluamme tarjota asiakkaillemme naisten vaatteita, jotka näyttävät kauniilta pitkään.

 

Kanta-asiakasillat

Järjestämme pienille ryhmille asiakasiltoja, joissa pääset rauhassa omalla porukalla ihastelemaan ja sovittamaan vaatteita. Iltaan sisältyy lisäksi pientä tarjoilua sekä yksilöllinen ryhmäalennus ostoksista. 


Asiakasillat sovitaan kanssamme etukäteen – ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, tai kerro toiveistasi sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Kerromme mielellämme lisää asiakasilloistamme!

Kysy lisää palveluistamme tai varaa kanta-asiakasilta!