Aikuisten naisten vaatteet Vantaan Tikkurilasta

Etsitkö arkikäyttöön kauniita ja kestäviä vaatteita? Vai kaipaatko tuleviin juhliin juuri vartalollesi sopivaa pukua?

Tervetuloa Lady Modeen! Olemme palveleva aikuisten naisten vaateliike Vantaan Tikkurilassa. Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kaikille naisille, sillä kokovalikoima on 36-54. Liikkeessämme on paljon myös nuorekkaita isoja kokoja.

Juhlamekot

Arki-, juhla- ja työvaatteita

Meiltä löydät ihania vaihtoehtoja arjen lisäksi myös juhlaan ja työpukeutumiseen. Erityisosaamistamme ovat erikoismitoitetut housut. Mallistossamme on paljon suomalaisten merkkien vaatteita, esimerkiksi Modelia, Aino, Mille, Taika ja Nahe, joten tuotteemme ovat sekä kauniita että laadukkaita.

Olemme pitkän linjan ammattilaisia, joten annamme mielellämme myös vinkkejä oikeiden vaatteiden ja kokojen valitsemiseen. Me palvelemme sinua ystävällisesti alusta loppuun, kahden sukupolven voimin.

Laadukkaita merkkejä

Liikkeemme vaatevalikoimasta löydät paljon erilaisia merkkejä, jotka ovat erikoistuneet istuvien ja näyttävien naistenvaatteiden valmistamiseen. Meillä on noin 20 eri merkkiä myynnissä!

Tuotemerkkejä ovat muun muassa Mille, Taika, Aino, Modelia, In Town, Levolution, Signature, Zeze, Zhenzi, Casmere, LeBek, LauRie, Nahe, iN FRONT, One Two, Micha ja Pontneuf.

naistenvaatteet

Olemme SoMessa: